Четвер, 25 Квітня 2024 р.
4 Жовтня 2019

ТИЖДЕНЬ АВАРІЙ

Страшні аварії сталися в місті та районі. Найжахливіше, що травмувалися і діти, і дорослі.

• 28 вересня, близько 21.00, у селі Кам’янка сталася ДТП. 44-річний житель села Лисогірка, керуючи мотоблоком, не врахував дорожньої обстановки, з’їхав у кювет, де транс­портний засіб перекинувся. У результаті 11-річна дівчинка та 5-річний хлопчик зазнали серйозних травм. Дівчинку із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні. Хлопчик перебуває в реанімації на штучній вентиляції легенів. У нього відкрита черепно-мозкова травма та перелом потилично-тім’яної ділянки черепа.
Водій був напідпитку – «Драгер» показав 1,8 проміле.

• Уранці 27 вересня на перехресті вул.Північної та пр.Грушевського 28-річний водій автомобіля «Opel Astra» наїхав на 56-річну велосипедистку, яка переїжджала дорогу по пішохідному переходу. Жінка зазнала компресійного перелому хребта. Її було госпіталізовано до травматологічного відділення міської лікарні.

• У с.Слобідка-Кульчієвецька 1 жовтня 61-річний кам’янчанин, рухаючись на автомобілі «Volkswagen Passat», не врахував дорожньої обстановки і зіткнувся з автомобілем «Mazda» під керуванням 19-річного земляка.
У результаті аварії 70-річний пасажир «Volk­s­wagen» зазнав перелому кісток лівої ру­ки.
Потерпілому надано меддопомогу без госпіталізації.

• Ушкодженнями та переляком обійшовся пішохід, який пообіді 2 жовтня опинився під колесами автомобіля. Поліцію та екстрену викликали перехожі. З’ясувалося, що чоловік перебігав проїжджу частину поза зеброю між двома ринками, що на вул.Князів Коріатовичів, порушуючи ПДР. Від написання заяви потерпілий відмовився, претензій до водія не має, оскільки визнав, що сам винен.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.