П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
1 Листопада 2019

НАЇЖДЖАЛИ І В’ЇЖДЖАЛИ

Низка аварій сталася днями в місті та районі. На жаль, не обійшлося без жертв.

• Два дні лікарі боролися за життя 36-річного жителя району, який потрапив під ко­леса вантажівки. Аварія трапилася вдень 28 жовтня на вул.Привокзальній. 42-річний місцевий житель, керуючи вантажівкою ЗІЛ, скоїв наїзд на чоловіка, який у невстановленому міс­ці перетинав дорогу. В результаті ДТП пішохід зазнав тілесних ушкоджень у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, переломів основи черепа, нижньої щелепи та кісток носа. Його госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні. Як повідомила опер­уповноважена міськвідділу поліції Олеся НЕЧАЙ, 30 жовтня від травм потерпілий помер у лікарні.

• Уранці 26 жовтня поблизу с.Кульчіївці 33-річний місцевий житель, керуючи автомо­білем BMW, допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням 50-річного кам’янчанина. У результаті водій «Dae­woo» зазнав відкритого перелому лівої ноги, а його 63-річний пасажир – струсу головного мозку та саден обличчя. Обох госпіталізували до Кам’янець-Подільської місь­кої лікарні.

• В автопригоду 30 жовтня потрапив й екіпаж екстреної. Службовий автомобіль зіт­кнувся із легковиком ВАЗ на перехресті вулиць Лесі Українки та Пушкінської. У поліції розповіли, що бригада медиків їхала на виклик. Водій поїхав на червоний сигнал світлофора, увімкнув маячки, але не сирену, і не переконався в наявності інших транспортних за­собів. На зелене світло їхав легковик. Зіт­кнення уникну­ти не вдалося. На щастя, обі­йшлося без травмованих – механічних ушкоджень зазнали лише транспортні засоби.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.