П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
15 Листопада 2019

ЗА МІСЯЦЬ ПОДАЛИ В РОЗШУК ТРЬОХ ЖІНОК

Інформація, оприлюднена міськвідділом поліції про зникнення лише за один місяць трьох жінок, збентежила суспільство. Люди почали висувати власні версії події: від банальної сварки з рідними і аж до того, що в Кам’янці може орудувати маніяк.

Аби пролити світло на ситуа­цію, по коментар ми звернулися до міськвідділу поліції. Там одразу запевнили, що про маніяка не йдеться. Двох зник­лих уже вдалося розшукати, з ними все гаразд. Наразі поліціянти продовжують працювати над встановленням місця знаходження лише однієї ка­м’янчанки.
– Справді, на початку тижня до поліції звернулися рідні, які по­відомили, що після сімейної сварки з дому пішла 33-річна жінка, – коментує оперуповноважена міськ­відділу поліції Олеся НЕЧАЙ. – Зв’язок із нею обірвався. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили місце її перебування. Весь цей час жінка мешкала в одному з місцевих готелів. Наразі вона повернулася додому.
11 листопада рідні втратили зв’язок із ще однією нашою 48-річною землячкою. Відомо, що жінка страждає на психічні розлади. Поліцейські встановили, що вона перебуває в місті. Незабаром її повернуть рідним.
Щоправда, в розшуку й досі перебуває 54-річна кам’янчанка. Відомо, що вона пішла з дому о четвертій ранку ще 28 жовтня і досі не повернулася. Ця громадянка теж страждає на психічні розлади. Мешкала із сестрою у гуртожитку на проспекті Грушевського, 76 і неодноразово висловлювалася про небажання жити.
Жінка середньої тілобудови, зріст 173-175 см, волосся темне, пряме, зачіска каре, обличчя овальне, ніс прямий. Була одягнена в пальто зеленого кольору, брюки чорно-білого кольору, чорні чобітки.
Поліція просить усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження громадянки, телефонувати: 102, 6-45-00, 097-638-30-47.