П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
17 Січня 2020

ЗНАЙШЛИ ТРУП НА КЛАДОВИЩІ

Справжній трилер днями розгорнувся в Ка­м’янці. На закривавленого чоловіка, який харчав і ледве дихав, 14 січня, близько 16.00, натрапив житель с.Зінківці Сергій, який і розповів про подію «Подолянину»:

– Викликавши «швидку», довго пояснював медикам, куди їхати. Адже трапилося все на безіменній вулиці, неподалік від єврейського кладовища у мікрорайоні Жовтневому. Доки побіг назустріч «швидкій», піднявшись на пагорб, поранений, якому на вигляд років 25-30, кудись зник. Коли разом із лікарями дісталися до місця, побачили лише величезну калюжу крові. Фахівці припустили, що вижити після такої крововтрати – диво.
Розібратися в ситуації спробували і журналісти. У міськвідділі поліції повідомили, що жодних звернень щодо таких інцидентів не надходило. Звернулися і у прий­мальні відділення міської та районної лікарень. У ЦРЛ розповіли, що того дня, о 18.10, до медиків звернувся містянин, 1990 р.н. Лікарі діагносту­вали в нього закриту черепно-­моз­кову травму, яку, зі слів потерпілого, він отримав у с.Зіньківці. Йому надали меддо­помогу, але від госпіталізації той відмовився.
Однак учора, 16 січня, в соцмережах поширилася інформація про труп із ножовими пораненнями, знайдений майже в тому самому місці – поблизу єврейського кладовища – перехожими, які й викликали «швидку». У поліції цей факт підтвердили:
– Неподалік від зупинки громадського транспорту виявлено тіло чоловіка. Особу встановлено – громадянин 1968 р.н. Слідчі з’ясовують обставини події, – прокоментувала речниця обласного управління Нацполіції Інна ГЛЕГА.
Причину і день смерті встановлюють судмедексперти.

Ольга БАНАХ,
Галина МИХАЛЬСЬКА.