П'ятница, 29 Березня 2024 р.
6 Березня 2020

УБИВЦЯМ – ДОВІЧНЕ

До довічного позбавлення волі засудили двох чоловіків, яких суд визнав винними у вбивстві подружжя з с.Велико­залісся, що сталося 13 серпня 2016 р. Під час розпивання спиртних напоїв між співчарочниками виникла суперечка, в ході якої двоє гостей зарубали сокирою 62-річного господаря та його співмешканку.

Упродовж години після отримання повідомлення поліцейсь­кі розшукали і затримали злов­мисників, на той час 30- та 44-річ­них місцевих жителів. Молодший, до речі, вже відбував покарання за скоєння вбивства. Чоловіки, які переховувались у знайомих, категорично запе­речували свою причетність до скоєння злочину, проте численні свідки та докази вказували на інше. Так, селяни розповідали, що бачили, як підозрювані змивали із себе кров поблизу місцевої криниці. Їхній одяг був закривавлений, та й на місці злочину чоловіки теж залишили чимало слідів.
Кам’янець-Подільський міськ­районний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіків винними у вчиненні злочину, пе­редбаченого ч.2 ст.115 (умисне вбивство) ККУ і призначив їм покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Пресслужба Нацполіції Хмельницької області.