П'ятница, 29 Березня 2024 р.
20 Березня 2020

ЗАГРАВСЯ

Поліцейські впродовж години роз­шукали зниклого 9-річного хлоп­чика. 16 березня, близько 8.00, на лінію «102» надійшло повідомлення від 27-річної жительки с.Кізя, що напередодні пішов із дому й досі не повернувся її 9-річний син.

З’ясувалося, що напередодні, близь­ко 15.40, мати дала хлопчику завдання піти в село і забрати передачу. До вечора дитина так і не повернулася.
До поліції матір звернулася аж вранці наступного дня. Пояснює, що шукала сина і сподівалася, що він сам повернеться. Після отримання повідомлення про зникнення дитини на пошуки спрямували особовий склад Кам’янець-Подільського відділу та відділення поліції. Правоохоронці взялися опитувати місцевих жителів і обстежувати місцевість. Знайшли хлопчика за годину в сусідньому селі, серед закинутих будівель.
Він розповів, що після отримання передачі заховав її у кущах, а сам пішов із друзями гратися в сусіднє село і втратив лік часу. Наразі ди­тину повернули додому. Життю і здоров’ю хлопчика нічого не загрожує.
Із матір’ю провели профілактичну бесіду про недопустимість такої по­ведінки в майбутньому і склали на неї адмінпротокол за ч.1 ст.184 (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Пресслужба ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.