П'ятница, 26 Квітня 2024 р.

НАРКОТИКИ НА РИНКУ І З ДОСТАВКОЮ ДОДОМУ

Поліція викрила наркозбува­чів – до незаконної діяльності були причетні мешканці Кам’янець-­Подільського району, 24-36 років. Наркодилери збували марихуану та амфетамін. Щоб не привертати уваги правоохоронців, організатор наркобізнесу під виглядом роботи у таксі розвозив клієнтам наркотики. Інший його спільник – 24-річний чоловік – працював продавцем на ринку, де і реалізовував наркотики.

Правоохоронці провели оперативні закупівлі у наркоділків. Експертиза підтвердила, що придбаний товар – це психотропна речовина амфета­мін та наркотичний засіб марихуа­на. Спільними діями оперативників уп­равління боротьби з наркозлочин­ністю та карного розшуку, працівників слідчого відділу, патрульної поліції, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, за фізичної підтримки поліції особливого призначення Хмельниччини затримали учасників злочинного угруповання.
Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання та в авто фігурантів виявлено і вилучено марихуа­ну, амфетамін, зброю, пристрій для подрібнення марихуани, гроші, ваги, «чорнові» записи, мобільні телефони.
Фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна. На теперішній час 36- та 24-річного підозрюваних затримано, оголошено про підозру й обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Ще одному спільнику – 25-річному чоловіку – слідчі поліції Хмельниччини готуються вручити підозру.

Департамент боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України.