Четвер, 25 Квітня 2024 р.
28 Листопада 2020

ЖАХЛИВА АВАРІЯ ОБІРВАЛА ДВА ЖИТТЯ

Учора ввечері на вул. Лесі Українки, поблизу магазину «Карен», у страшній аварії загинули двоє молодих жінок. Осиротілими залишилися їхні діти та рідні.

У соцмережах з’явилося відео, на якому зафіксувався момент трагедії.
За неофіційною інформацією, автомобіль на швидкості їхав з Руських фільварок вулицею Лесі Українки, водій не впорався з керуванням, машина врізалася у дерево і вилетіла на тротуар. Внаслідок сильного удару три пасажирки вилетіли з автівки. Імовірно, що дві з них одразу загинули на місці, іншій допомогу почав надавати водій, який виліз з потрощеного авто. Власне, у цій жахливій аварії пощастило вижити тільки водію та одній пасажирці.
Як повідомив у коментарі «Подолянину» головний лікар міської лікарні Олександр ЧЕРНЕЦЬ, потерпілу вночі доставили до хірургічного відділення, де жінку прооперували. Її життю наразі нічого не загрожує.
Поліція з’ясовує обставини ДТП і від коментарів наразі утримується.

Міський голова Михайло ПОСІТКО залишив такий допис на своїй сторінці у фейсбуку:

«Зухвалість, подекуди безкарність, особиста безвідповідальність призводить до жахливих трагедій. Вчора біда увірвалась до кількох родин кам’янчан. Ця аварія забрала матусь від діток, дружин від чоловіків і доньок від батьків. Наразі ведуться слідчі дії. Взяв під особистий контроль це питання.
Приношу щирі співчуття родинам загиблих жінок».

Фото: Ігор Гільовський, Макс Грузєв