П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
5 Березня 2021

КРИМІНАЛ

01.03.2021 – 05.03.2021

ЦІНУЙТЕ НАЙЦІННІШЕ – ЖИТТЯ!

Завдяки пильним поліцейсь­ким, чоловік не наклав на себе руки.
Удень 2 березня екіпаж пат­рульних під час опрацюван­ня повідомлення про ДТП на пр.Грушевського неподалік від мосту «Стрімка лань» помітили громадянина, який намагався перелізти через поручні мосту. Підбігши до незнайомця, який уже перебував по інший бік поручнів, капітан Андрій Савчук і старший лейтенант Сергій Кукуруза витягнули чоловіка на тротуар та доставили до міської лікарні. З’ясувалося, що 27-річний уродженець Херсонщини близько року тому втратив дружину та залишився із двома малолітніми дітьми. Після нічної зміни під дією алкоголю вирішив вчинити самогубство.

ДОРОСЛІ ВІДПОВІДАТИМУТЬ ЗА ВЧИНКИ ДІТЕЙ

Уночі третього березня поліцейські розшукали 14-річну дівчину, про зникнення якої повідомила матір. Неповнолітня часто покидала домівку та проводила час зі своїм хлопцем, але про це мати знала. Цього разу ввечері 1 березня дівчина повідомила матері, що йде в магазин, хоча сама поїхала до хлопця. Додому не повернулася, заняття у школі пропустила. Неповнолітню розшукали, протиправних дій щодо неї не вчинено. На матір складені адмінматеріали, які будуть направлені до суду. Крім того, будуть повідомлені відповідні служби для подальшої роботи із сім’єю.
Ще одні батьки опиняться перед судом через власних дітей. Під час пішого патрулювання у центрі міста правоохоронці спільно з нацгвардійцями виявили під час розпиття слабо­алкогольних напоїв в одному з парків компанію з трьох молодих людей, двоє з яких були неповнолітніми. Поліцейські запропонували їм зв’язатися з батьками, щоб повернути додому, але ті відмовилися і не повідомили жодної інформації, яка б могла допомогти поліцейському піклуванню. Тому всіх учасників події запросили до районного управління поліції, де ювенальні поліцейські встановили законних представників двох неповнолітніх дівчат. Законні представники однієї дівчини
виявилися місцевими жителями, а іншої – з села, що неподалік. Дівчат передали батькам, на яких склали адмінматеріа­-ли, оскільки на момент вчинення правопорушення діти не досягли віку, з якого настає відповідальність, тому за них відповідатимуть батьки. Також до відповідальності притягнуто і молодика, котрий перебував із дів­чатами.

АВТОПРИГОДИ НАС НЕ ОБМИНУЛИ

Удень 2 березня поблизу с.Аб­рикосівка легковик перекинувся на дах.
Попередньо встановлено, що 37-річний житель Дунаєвеччи­-ни, водій «Volkswagen Golf», їдучи в бік Кам’янця-Подільського, не врахувавши дорожньої обстановки й не вибравши безпечної швидкості руху, з’їхав у кювет, де авто перекинулося. В результаті ДТП 57-річна пасажирка, жи­телька с.Маків, зазнала тілесних ушкоджень, її було госпіталізовано до травматологічного відділення міської лікарні. Стан її здоров’я задовільний. Транс­портний засіб поміщено на штраф­майданчик, відкрито кримінальне провадження.
А в місті під колесами опинився 35-річний кам’янчанин. Меддопомогу йому надали без госпіталізації.

За матеріалами пресслужби Нацполіції.