Четвер, 09 Травня 2024 р.

КРИМІНАЛ

12.04.2021 – 16.04.2021

ХАБАРНИКА ВЗЯЛИ НА ГАРЯЧОМУ

Як повідомила пресслужба УСБУ у Хмельницькій області, викрито на хабарі голову однієї з територіальних громад Кам’янець-Подільського району. За попередньою версією слідства, посадовець вимагав від приватного підприємця 2600 доларів за сприяння в наданні дозволу на розміщення 14-ти об’єктів зовнішньої реклами на території ТГ. Правоохоронці затримали очільника громади, коли той отримував аванс у розмірі половини хабаря.

СМЕРТЬ ВІД ЗІТКНЕННЯ

14 квітня, близько 13.00, між селами Бурти та Оринин сталася аварія, яка відібрала життя у водія. За попередніми даними, 54-річний кам’янчанин, керуючи автомобілем УАЗ «Патріот», ви­їхав за межі проїжджої частини та допустив з’їзд з автодороги з подальшим зіткненням із деревом.
Слідчі встановлюють обставини події.

ВБЕРЕГЛИ ВІД ЛИХОГО

Поліцейські врятували 20-річного хлопця, який намагався вчинити самогубство на Ново­планівському мосту. Вони одразу ж почали переконували юнака не робити дурниць, знайшли з ним спільну мову і не допустили лиха.
Добре, що небайдужий перехожий вчасно помітив намір юнака і оперативно повідомив поліцію, яка за лічені хвилини примчала на місце.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.