П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
2 Липня 2021

НАДЗВИЧАЙНІ ПРИГОДИ

28.06.2021 – 02.07.2021

ЖИВИМИ ВИТЯГНУЛИ З ВОДИ

30 червня, о 16.20, на водолазно-рятувальний пост №3 надійшло повідомлення про те, що в акваторії річки Дністер поблизу смт Стара Ушиця у воді перебувають люди, які подають сигнали про допомогу. Невідкладно на місце попрямували рятувальники. Як з’ясувалося, двоє людей плавали на байдарці, яка внаслідок несприятливих погодних умов зазнала пошкоджень і потонула. Людей доправили на берег.

За інформацією 2 ДПРЗ.

РОЗШУКАЛИ ДВОХ ДІТЕЙ

Опівдні 29 червня до по­ліції звернулася жителька смт Смотрич і повідомила, що її 13-річний онук зранку вийшов із дому та не повернувся. Працівники поліції, обійшовши територію населеного пункту, виявили хлоп­ця на сусідній вулиці, де він був на прогулянці з друзями.
Другий виклик надійшов від стурбованої матері, малолітній син якої загубився на ринку в Кам’янці-Подільському, помилково пішовши за іншою жінкою. Протягом години дитину знайшли та передали матері.

За інформацією Кам’янець-Подільського районного управління поліції.

ВІДГОЛОСКИ ВІЙНИ

Удень 29 червня піротехніки знищили ручну грана­ту РГД-5 часів Другої світової війни. Знайшли її на вул.Львівській у с.Довжок.
Цього ж дня вдалося утилізувати ще й 50-мм мінометну міну часів Другої світової. Небезпечну знахідку виявили в лісі в с.Великий Жванчик.

2 ДПРЗ ГУ ДСНС у Хмельницькій області.