Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
13 Вересня 2021

АВТО ОПИНИЛОСЯ В СТАВКУ. ДВОЄ ВИЖИЛО, ОДИН ЗАГИНУВ

На Кам’янеччині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 47-річний чоловік.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 вересня близько 17.50 години в с. Привороття Друге на Кам’янеччині. 38-річний житель с. Маків, керуючи автомобілем «Форд Фокус», не впорався з керуванням і з’їхав у місцевий став. Авітвка опинилася на глибині близько 3 м.
Як з’ясувалося, в салоні перебувало троє людей: водій та двоє пасажирів. Після падіння машини у воду 38-річний водій вибрався назовні, а ще одного 38-річного пасажира з потонулої машини врятував свідок аварії, який відразу кинувся на допомогу постраждалим.
Автомобіль із дна ставу дістали рятувальники. Під час огляду транспортного засобу в салоні було виявлено тіло 47-річного пасажира.
Як показала перевірка, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали. Наразі слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області вже оголосили йому про підозру за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що призвело до загибелі потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років.
Слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу на період розслідування.

Пресслужба Нацполіції області.