Четвер, 25 Квітня 2024 р.
10 Вересня 2021

НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ

НА КАРВАСАРАХ ГОРІЛА ХАТА

Третього вересня, о 17.21, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному житловому будинку на вул.Карвасари в м.Кам’я­нець-­Подільський.
До місця події оперативно прибув черговий караул 6 та 5 Державних пожежно-рятувальних частин. Спільними зусиллями пожежу, що розповсюдилася на площу 33 кв. м, оперативно ліквідували.
Імовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

За інформацією Служби порятунку.

У СМОТРИЧІ ВРЯТУВАЛИ ЧОЛОВІКА

4 вересня, о 21.55, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у приватній допоміжній споруді житлового сектора на вул.Бачинського в смт Смотрич Кам’янець-Подільського району.
Одразу до місця виклику було направлено рятувальників 33 Державного пожежно-рятувального поста. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося застосовувати апарати захисту органів дихання та зору.
Під час гасіння пожежі бійцям ДСНС вдалося врятувати 26-річного чоловіка.
Пожежу було локалізовано. Наразі причина встановлюється.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

ЗГОРІЛИ Б, ЯКБИ НЕ ПАТРУЛЬ

8 вересня під час пішого патрулювання наряд у складі інспектора відділу реагування патрульної поліції Кам’янець-Подільського РУП лейтенанта Віктора Паранюка, військовослужбовців Нацгвардії Андрія Созикіна та Павла Дметрецького побачив полум’я і дим, які виходили з балкона однієї з квартир у п’ятиповерхівці на вул.Васильєва.
Хлопці спочатку самотужки намагалися відчинити двері й зайти до квартири, але не змогли. Викликавши пожежників, виламали двері. На щастя, там нікого не було, оскільки власниця в цей час перебувала на роботі.
Дякуючи оперативному реагуванню пішого патруля, вдалося уникнути мате­ріальних збитків та вчасно загасити по­жежу.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.