Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
8 Жовтня 2021

ВОГОНЬ «ПОЇВ» УРОЖАЙ І ВІДІБРАВ ЖИТТЯ

Удень третього жовтня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території елеватора в с.Балинівка Кам’янець-Подільського району.

До місця події негайно направили вогнеборців ДПРЧ-12 м.Дунаївці, 33 Держав­ного пожежно-рятувального поста смт Смотрич і місцеву пожежну команду с.Балин. Прибувши до місця виклику, вони встановили, що горить зерно соняшнику у внутрішній конструкції сушарки, існує ймовірність поширення вогню суміжними приміщеннями об’єкта. Сильне задимлення та велика горюча навантага ускладнювали гасіння пожежі.
Її локалізовано та ліквідовано в тих розмірах, яких вона була до моменту прибуття вогнеборців. Нещасних випадків не трапилося. Причина загоряння встановлюється.
А напередодні, 1 жовтня, за межами селища Стара Гута Кам’янець-Подільського району загорівся комбайн. Негайно на місце спрямували вогнеборців, котрі швидко приборкали пожежу, не допустивши поширення полум’я. Ймовірна причина зай­мання – несправність електропровод­ки. Травмованих на місці події не було.
На жаль, 6 жовтня під час гасіння пожежі в літній кухні в смт Смотрич Кам’янець-Подільського району надзвичайники виявили тіло 40-річного чоловіка. Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння.

За повідомленням Служби порятунку «101».