Четвер, 28 Березня 2024 р.
14 Жовтня 2021

ВІСІМ РОКІВ ЗА СМЕРТЬ ДВОХ ЖІНОК

До 8 років ув’язнення засудили чоловіка, який спричинив ДТП із двома загиблими. Також суд зобов’язав його сплатити 3 млн грн компенсації родичам загиблих і травмованій.

Нагадаємо, що жахлива ава­-рія сталася торік 27 листопада, близько 22.10, на вул.Лесі Україн­ки. 36-річний кам’янчанин, ке­руючи автомобілем «Subaru» у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням і допус­тив перекидання транспортного засобу. В результаті ДТП двоє його пасажирок 42 та 35 років від травм загинули на місці по­-дії. Сам водій та ще одна його пасажирка 37 років із тілеснимиушкодженнями були госпіталі­зовані до міської лікарні.
Недавно Кам’янець-Подільський міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель декількох осіб) ККУ. Досудове розслідування здійс­нювали слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП у Хмельницькій області.

Пресслужба ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.