Четвер, 28 Березня 2024 р.
22 Жовтня 2021

КРИМІНАЛ

ТІЛО – В КИЛИМ, БУДИНОК – У ВОГОНЬ

Поліція встановлює обставини вбивства жителя Кам’янеччини. 13 жовтня, близько 15.00, поліції повідомили, що в с.Оринин у будинку виявлено труп 60-річного раніше судимого місцевого жителя із ножовими пораненнями на тілі. Встановлено, що в ніч на 13 жовтня під час розпивання алкогольних напоїв між господарем та його 23-річною гостею, також орининчанкою, виникла суперечка, яка переросла у бійку. Жінка нанесла близько 20 ударів ножем у тулуб чоловіка. Від отриманих травм він помер на місці. Після скоє­ного жінка з місця події зникла, але за деякий час повернулась, аби замести сліди: замотала тіло в килим і підпалила будинок. У скоєному вона зізналася. Їй обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

КУПЛЕНЕ АВТО РОЗШУКУВАВ ІНТЕРПОЛ

Iз початку жовтня шахраї ошу­кали жителів Кам’янеччини майже на пів мільйона гривень – зареєстровано 17 фактів шахрайства. Лише за одну добу троє жителів нашого району звер­нулися до поліції з такими повідомленнями. Зокрема, про вчинене щодо нього шахрайство звернувся «щасливий власник» автомобіля BMW-320 на іноземній реєстрації, якому під час розмитнення автівки у Сервісному центрі МВС повідомили, що її розшукує Інтерпол. Автомобіль вилучили та помістили на майданчик тимчасового тримання ТЗ.

ЗА ВБИСТВО ТЕЩІ Й ТЕСТЯ – ДОВІЧНЕ

Кам’янець-Подільський міськ­районний суд завершив розгляд справи за обвинуваченням мешканця с.Мілівці у вчиненні умисного вбивства двох осіб у Заваллі. Нагадаємо, що восени 2019 р. обвинувачений, перебуваючи у неприязних стосунках з тес­тем і тещею, дістав мисливську рушницю та цілеспрямовано прийшов до кухні, де вони відпочивали. Завадити лихому задуму не змогла навіть присутність у будівлі дружини і двох доньок. Чоловік промовив лише: «Доб­рий вечір!» – і вистрілив у тещу, а потім і в тестя. Намагаючись захистити дідуся, дівчинка, яка на той момент гралась у кімнаті, кинулася собою його прикривати, проте батька це не зупинило, і він вистрілив повз неї, поранивши ще й доньку. Старша дочка вибігла на вулицю, щоби зателефонувати до поліції та покликати на допомогу. В цей час дружині вдалося вирвати рушницю з рук чоловіка і викинути її у кущі. Зловмисник тим часом заліз в авто і підпалив його, проте сусідам вдалося загасити вогонь.
У суді обвинувачений провину повністю визнав, проте давати будь-які пояснення відмовився. Вирок суду – покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Також суд задовольнив і цивільний позов потерпілих та присудив стягнути з обвину­ваченого 1 млн грн моральної шкоди.

ЗІ СКЕЛІ ВПАЛА ДІВЧИНА

15 жовтня, о 4.15, на «101» повідомили, що на вул.Замкова (каньйон річки Смотрич), сталася надзвичайна подія. Внаслідок необачної поведінки дівчина 2001 р.н. впала зі скелі. Фахівці ДСНС за допомогою складних нош транспортували постраждалу до карети «швидкої». За фактом події відповідні органи ведуть розслідування.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП та Служби порятунку.