Четвер, 28 Березня 2024 р.
29 Жовтня 2021

НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ

ЗГОРІЛА ЛІТНЯ ЖІНКА

Через пожежу в літній кухні загинула 90-річна господарка оселі. Сталося це в с.Блищанівка Кам’янець-Подільського району. Прибувши на місце події, рятувальники виявили тіло жінки. Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

ВИТЯГНУЛИ ЛЮДЕЙ ІЗ ВОГНЮ

Уранці 24 жовтня на «101» надійшло повідомлення, що на вул.Розвадовського пожежа в багатоповерхівці. На виклик примчали рятувальники ДПРЗ-2. Окрім того, повертаючись додому після добового чергування, на допомогу прибіг начальник караулу 5ДПРЧ капітан служби цивільного захисту Анатолій Сидельник. Побачивши людей, що потребують допомоги, він, не гаючи ча­су, піднявся по висувній драбині у вікно квартири на третьому поверсі та врятував матір і маленьку дитину.
Через сильне задимлення вогнеборцям довелося застосовувати апарати захисту органів дихання та зору. Причина загоряння встановлюється.

ЧОЛОВІК ВПАВ НА ВИСТУП СКЕЛІ

Удень 23 жовтня термінова допомога знадобилася 29-річному жителю Запорізької області, який впав на кам’яний виступ скелі каньйону річки Смотрич. Пригода трапилася на вул.Замковій. Бійці ДСНС за допомогою рятувальної мотузки спустилися до чоловіка, транспортували його та передали медикам. Причину й обставини пригоди встановлюють правоохоронці.

За матеріалами «Служби порятунку».