Четвер, 25 Квітня 2024 р.
5 Листопада 2021

ПРАВОПОРЯДОК

НАВУДИВ РИБИ НА 44 ТИСЯЧІ

Як інформує Кам’янець-Подільське райуправління поліції, 2 лис­топада, близько 20.00, поблизу с.Колодіївка, що на Кам’янеччи­ні, на березі р.Дністер працівни­ки водної поліції спільно з працівниками Чернівецького рибоохоронного патруля виявили 44-річного жителя с.Колодіївка, який за допомогою металевого човна та двох сіток незаконно виловив риби на суму майже 44 тис. грн. Із місця події поліцейські вилучи­ли човен, рибу та знаряддя лову (сітки).
За цим фактом дізнавачі Ка­м’я­нець-­Подільського районного уп­равління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.249 ККУ. Наразі встановлюються обставини події.

УПІЙМАЛИ ПАЛІЙКУ

29 жовтня фахівці ДСНС Ка­м’я­нець-­Подільського району впіймали «на гарячому» жінку, яка влаш­тувала пожежу. Інцидент трапився за межами с.Гуменці. Палійку ви­пад­ково побачив інспектор ДСНС, який проїжджав цією дорогою. Фахівець викликав правоохоронців та вже в присутності поліції склав на порушницю протокол, згідно з яким її буде притягнуто до відповідальності, адже за спалювання сухої рослинності законодавство передбачає покарання.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.