П'ятница, 29 Березня 2024 р.
19 Листопада 2021

ДТП

НЕ РОЗМИНАЛИСЯ І ТРАВМУВАЛИСЯ

Поліцейські встановлюють обста­вини ДТП, внаслідок якої травмувалася 8-річна дівчинка. Сталося це в Кам’янці-Подільському, на вул.Лесі Українки, минулої п’ятниці. 61-річний водій автомобіля «Кіа Magentis» наїхав на 8-річну дівчинку, яка йшла по «зебрі». Внаслідок наїзду дитина зазнала травм, її госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні.

Удень 17 листопада на «101» наді­йшло повідомлення про ДТП за межами с.Теклівка Кам’янець-Подільського району. Прибувши на місце, рятувальники з’ясували, що водій легкового автомобіля ВАЗ-2113, імовірно, не впорався з керуванням, унаслідок чого авто перекинулося. Постраждали двоє чоловіків: водій, 1986 р.н., та пасажир, 2001 р.н.

За день до цього рятувальники ліквідовували наслідки автотрощі. ДТП сталася в с.Слобідка-Рахнівська Кам’янець-­Подільського району за участі двох вантажівок: «Renault Magnus» та ГАЗ-53. Бійці ДСНС здійснили превентивні заходи, аби запобігти загорянню транспортних засобів. Наразі обставини, які спричинили ДТП, з’ясовують правоохоронці.

В аварії, що сталася 17 листопада поблизу с.Почапинці, постраждали лише авто та нерви водія. Близько 15.40 вантажівка на швидкості зачепила легковик і протягнула його за собою декілька метрів.

За інформацією служб «101» та «102».