П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
26 Листопада 2021

КРИМІНАЛ

ФАЛЬСИФІКАТ КОНФІСКУВАЛИ

Уранці 24 листопада в смт Нова Ушиця поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes», у вантажному відділенні якого перевозилися цигарки та горілчані вироби, упакування яких не містило марок акцизного податку. Товар готувався до збуту, але цьому вда­лося запобігти. Наразі виявлені цигарки та алкоголь разом з автомобілем вилучені в установленому порядку.

ЗАРАДИ ПОДРУГИ ДВА СЕЛА НЕ ВІДСТАНЬ

А на Чемеровеччині поліцейські допомогли повернутися додому 6-річній дитині, яка на велосипеді від’їхала за два села від дому, про що її мати навіть не підозрювала. До правоохоронців зателефонували небайдужі та повідомили, що бачили на автодорозі біля с.Теремківці малолітню дитину, яка їде на велосипеді без супроводу дорослих.
Поліцейські негайно вирушили в тому напрямку, виявили 6-річну дівчинку, яка, не сказавши нічого матері, попрямувала до подруги, та доставили малу мандрівницю додому в с.Свіршківці. Яким же було здивування мами, яка весь цей час вважала, що дів­чинка грається на вулиці неподалік.

ПОЗАШЛЯХОВИК ПРОТАРАНИВ АВТО ПОЛІЦЕЙСЬКИХ

А ще на Чемеровеччині можна було знімати бойовик. Близько другої ночі 23 листопада працівники поліції намагалися зупинити автомобіль «Jeep Grand Cherokee» за грубі порушення правил дорожнього руху. Водій же вимогу правоохоронців про зупинку не виконав, а натомість продовжив рух. Поліцейські передали інформацію колегам з іншого екіпажу, який службовим автомобілем заблокував утікачеві подальший рух. Але водій позашляховика протаранив авто і зник у невідомому напрямку. На щастя, ніхто не постраждав.
Витративши декілька годин на дослідження камер спостереження, вранці в одному із сіл Городоччини поліцейські таки розшукали водія та пошкоджений автомобіль, який він заховав із метою уникнення відповідальності. На 23-річного чоловіка складено три адмінпротоколи: за невиконання водіями вимоги про зупинку, за залишення місця ДТП, за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.

За матеріалами Кам’янець-Подільського РУП.