Четвер, 28 Березня 2024 р.

КРИМІНАЛ

НОСИВ КАСТЕТ – ТЕПЕР ПРАЦЮЙ!

На Кам’янеччині до громадських робіт засудили чоловіка, який незаконно носив при собі кастет.
Цьогоріч у листопаді поліцію викликали медпрацівники, які поскаржилися на агресивну поведінку чоловіка в приймальному відділенні. Правоохоронці, які прибули на виклик, утихомирили «дебошира». Провівши поверхневу перевірку, виявили у чоловіка кастет. Слідчі його вилучили, направили на експертизу та відкрили кримінальне провадження. Наразі Кам’янець-Подільський міськрайонний суд виніс вирок: за незаконне носіння кастета чоловік покараний до 120 годин громадських робіт.

ЗА СМЕРТЬ ДИТИНИ – 6 РОКІВ В’ЯЗНИЦІ

До 6 років ув’язнення засудили винуватця ДТП, у якій загинув 4-річний хлопчик. Перевірка засвідчила, що 45-річний водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння – 2,3 про­міле, що в 11,5 разу перевищує до­пустиму норму. Також суд позбавив його права керування транспортними засобами на 7 років.
ДТП сталася ще влітку в с.Бережанка Чемеровецької тергромади. 45-річний водій молоковоза не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу. В результаті ДТП 4-річний пасажир випав із кабіни під цистерну. Від травм дитина загинула на місці події.

НАЇЗД «НА ЗЕБРІ»

Слідчі встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої травмувався юнак. Подія трапилася 24 грудня, близько 20.20, на регульованому перехресті Хмельницького шосе та вул.Чехова. 46-річний водій, керуючи автомо­білем «Ford Transit», здійснив наїзд на 17-річного пішохода, який пере­тинав вулицю Чехова по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП хлопець зазнав тілесних ушкоджень. Загрози його життю й здоров’ю немає.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.