Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
21 Січня 2022

ПОЖЕЖІ

РОЗГРІБАЛИ ЗГАРИЩЕ Й ЗНАЙШЛИ ТІЛО

На жаль, від початку року вже маємо третю людину, життя якої відібрав вогонь. Уранці 16 січня на Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с.Ніверка. Полум’ям було охоплено помешкання на площі 50 кв. м. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі ухвалив рішення про залучення до ліквідації додаткових сил і засобів, а також підвезення води. Пожежу було ліквідовано. Тривалий час знадобився для розбирання зруйнованих полум’ям конструкцій оселі, під час якого рятувальники виявили тіло чоловіка без ознак життя.

ГАСИЛИ ТАНДЕМОМ

Пожежу, що сталася в господарчій споруді в с.Гораївка 18 січня, рятувальники та сільські вогнеборці загасили пліч-о-пліч. На місце виклику негайно спрямували Кам’янець-Подільський гарнізон і бійців місцевої пожежної команди с.Крушанівка. Горіла господарча споруда на площі 140 кв. м, всередині якої знаходилися три трактори. Гасіння ускладнювалося сильним задимленням та великою пожежною навантагою. Пожежу вдалося ліквідувати та не допустити подальшого поширення вогню. Ймовірна причина займання – коротке замикання електромережі. Травмованих і загиблих на місці події не було. Загалом до гасіння було залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 рятувальників.
А напередодні, 15 січня, пожежники відбили у вогню будівлю ТОВ «Фірма «Династія» в с.Слобідка-Рихтівська та гараж на вул.Шевченка.

За матеріалами Служби порятунку «101».