Субота, 20 Квітня 2024 р.

КРИМІНАЛ

ЗГВАЛТУВАВ РІДНУ МАТІР

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 34-річного чоловіка в згвалтуванні. Торік у серпні, повернувшись додому, нетверезий чоловік затягнув до хати матір, кинув її на ліжко та згвалтував. Усе відбувалося на очах у паралізованої бабусі, яка нічим не могла допомогти. Вироком Кам’янець-Подільсь­кого міськрайонного суду нелюда засуджено до 6 років позбавлення волі.

КОП ЗІ СПІЛЬНИКАМИ РИБАЛИЛИ ПО-ЧОРНОМУ

За незаконну риболовлю на території НПП «Подільські Товтри» судитимуть поліцейського та трьох його спільників.
Хмельницька обласна прокуратура до суду скерувала обвинувальний акт щодо поліцейського та трьох мешканців Кам’янець-Подільського району за фактом незаконного зайняття рибним промислом. Торік у липні правоохоронець із товари­шами вирішили порибалити на території НПП «Подільські Товтри». Забороненими знаряддями лову – сітками – вони виловили понад 30 екземплярів цінних і червонокнижних видів риб.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими територіального управління ДБР, розташованого в місті Хмельницькому.
Порушникам може загрожувати покарання у вигляді штрафу 1000-3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі до трьох років.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.