Середа, 24 Квітня 2024 р.
29 Квітня 2022

ВЕЛИКДЕНЬ БЕЗ ПРИГОД

На Кам’янеччині Великдень минув без надзвичайних подій завдяки співпраці правоохоронців, військовослужбовців і громадських формувань.

Попри те, що напередодні голова Хмельницької ОВА Сергій ГАМАЛІЙ повідомив про скасування комендантської години в ніч на 24 квітня, 23 квітня це рішення від­мінив, аргументуючи інформацією про ймовірні загрози окупантів.
Співробітниця Кам’янець-­Подільського райуправління поліції капітан Тетяна ЧУБАР у коментарі «Подолянину» розповіла, що свята минули без пригод:

– Комендантська година була, тож у поліції проблем не виникало. Загалом, відколи вона триває, спостерігаємо суттєве зниження адміністративних правопорушень: конфліктів, п’яних бійок, сімейних розбірок тощо. Кам’янчани свідомі й дотримуються обмеження.
Не виникало і міжконфесійних сутичок завдяки попередньо проведеним зустрічам із місцевими свя­щенниками всіх конфесій. Свя­ще­нно­служителі спільно із пра­во­охо­рон­цями вирішили, що прихожани, які бажають взяти участь у нічному ве­ликодньому служін­ні, мають прийти до церкви до 23.00. Опісля всі храми зачинялися зсередини аж до 5 ранку – часу завершення комендантської го­дини.
Правда, маємо порушників за кермом. На Хмельниччині 24 квітня поліція склала 22 протоколи за керування транспортом у нетвере­зому стані. Усіх горе-водіїв буде притягнуто до відповідальності. Додам, що дозвіл на продаж алкоголю не означає відміну відповідальності за водіння в нетверезому стані.