П'ятница, 19 Квітня 2024 р.

КРИМІНАЛ

ПОТОВКЛИ ЗА ГОРІЛКУ

Слідчі встановлюють обставини побиття 36-річного жителя Чемеровеччини.
Подія трапилася 21 травня, близько 19.00, у с.П’ятничани.
Троє чоловіків розпивали алкогольні напої в одному з будинків. Коли господарі заснули, гість забрав спиртне, яке залишилося, й пішов із ним до товариша. Прийшовши до знайомого, заснув. У цей час двоє братів, у яких він гостював, прокинулися, виявили відсутність алкоголю і пішли шукати невдячного гостя. Витягнули з будинку, де той спав, і побили. Його виявили на дорозі випадкові перехожі, які викликали поліцію та медиків. Потерпілого госпіталізували до травматологічного відділення Чемеровецької багатопрофільної лікарні.
За цим фактом слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ.

ПОГОРІЛИ НА КРИМІНАЛЬЩИНІ

Як повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури, протягом двох років із надуманих підстав, шляхом погроз та обіцянок фізичної розправи 35-річний кам’янчанин вимагав у свого земляка кошти. Крім того, в рахунок боргу потерпілий віддав зловмиснику автомобіль. Вимагача затримано при передачі частини коштів. Рекетирові загрожує позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.
Ще одна 32-річна землячка затримана за підкуп. Встановлено, що тисячу доларів хабаря фігурантка кримінального провадження, розпочатого за крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану (ч.4 ст.185 ККУ), давала поліції, сподіваючись уникнути відповідальності. На передачі першої частини відкупних у кабінеті поліцейської зловмисницю затримали. Їй може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

ПІДРІЗ У МІСТІ

У Кам’янці-Подільському за підозрою в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень поліцейські затримали 32-річного сумчанина. Подія трапилася 25 травня ввечері. Між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. 32-річний сумчанин дістав складний ніж і завдав декілька ударів по тулубу 40-річного кам’янчанина, з яким познайомився декілька днів тому. Останнього госпіталізовано до хірургічного відділення міської лікарні з ножовими пораненнями.
Зловмисника поліцейські затримали неподалік від місця скоєння злочину.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.