Вівторок, 23 Квітня 2024 р.

КРИМІНАЛ

ВПІЙМАЛИ АФЕРИСТА

Слідчі Кам’янець-Подільського РУП оголосили підозру шахраєві, який працював за схемою «Ваш родич потрапив у біду» й ошукував громадян по всій країні. Найближчим часом 29-річний гастролер із Ми­колаївщини постане перед судом, йому може загрожувати до 8 років ув’язнення.
Цьогоріч у лютому жертвою шахрая стала 53-річна кам’янчанка, в якої зловмисник виманив 18 тис. доларів, щоб залагодити питання з потерпілими в ДТП, яку нібито вчинила її родичка. Працівники Кам’янець-­Подільського РУП встановили, що за вчинення аналогічного злочину зловмисника затримали у Волинській області.

ВОЗИВ КОНОПЛІ В БАГАЖНИКУ

Патрульні зупинили авто з розсадою конопель у багажнику. На виїзді з міста, в напрямку с.Велика Слобідка, патрульний екіпаж зупинив BMW під керуванням 29-річного жителя Житомира. Під час поверхневого огляду поліцейські помітили картонний ящик, в якому знаходилися саджанці рослин, зовні схожі на коноплі. Всі вони були акуратно висаджені в пластикові горщики із землею та ретельно запаковані. Поліцейські викликали на місце події дізнавача, який провів санкціонований обшук транс­портного засобу, вилучив рослини та направив їх на експертизу.
Водій розповів, що на Кам’янеччи­ну приїхав відпочивати, а от звідки в його авто коноплі, не пояснює.

НЕ ПОКАЯВСЯ

Поліцейські офіцери громади під час відпрацювання території населених пунктів зупинили водія мопеда, який на 10 років позбавлений права керування. Під час перевірки встановили, що водій уже тричі за рік притягувався за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. На горе-водія винесено постанову про адмінправопорушення, і тепер йому доведеться сплатити штраф у розмірі 20 тис. 400 грн.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.