Субота, 20 Квітня 2024 р.

КРИМІНАЛ

ТРАВМУВАВСЯ 9-РІЧНИЙ ВЕЛОСИПЕДИСТ

Слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій травмувався 9-річний велосипедист. Сталося це 10 липня, близько 21.00, в с.Січинці на Дунає­веччині.
Дитина, виїжджаючи на велосипеді на перехрестя, зіткнулася з автомобілем «Volkswagen Tiguan» під керуванням 58-річного жителя Дунаївців. Унаслідок ДТП хлопчик зазнав тілесних ушкоджень у вигляді перелому ноги, його госпіталізували до травматологічного відділення Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.
Поліція наголошує батькам, що дітям на велосипедах дозволено виїжджати на проїжджу частину дороги з 14 років.

ХТОЗНА, СКІЛЬКИ Б ДРЕЙФУВАЛИ

Під час патрулювання акваторії річки Дністер поблизу с.Куражин, що на Новоушиччині, працівники водної поліції побачили на воді катамаран із людьми. Відпочивальники потрапили в пастку, бо плавзасіб зламався просто посеред річки, і їх несло за течією. Самостійно дістатися до берега вони не могли.
Хтозна, скільки б ще дрейфували, якби не пат­рульні. Поліцейські відбуксирували катамаран до берега. Люди були настільки вдячними, що зателефонували на лінію «102» і подякували поліцейським Сергію Матковському та Ігорю Васильєву за порятунок.

ЗНАЙШЛИ КРАДІЯ ДВИГУНІВ

На Кам’янеччині поліцейські оперативно розкрили злочин. Поліції надійшло повідомлення про крадіжку електродвигунів із підприємства на Кам’янеччині. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила відсутність на підприємстві 42 електродвигунів.
Правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 57-річний чоловік, який працював у охоронній фірмі, що обслуговувала підприємство, і саме цього дня перебував на зміні. Перед тим, як зірвати замок та пломбу і проникнути до приміщення, він відігнув у протилежний бік камеру відеоспостереження, але недостатньо. Переглянувши відео, поліцейські встановили особу зловмисника. Щоб приховати свою причетність до злочину, чоловік навіть повісив на двері схожий замок та опечатав схожою пломбою. Викрадене перевіз власним авто додому. Слідчі провели огляд території гос­подарства зловмисника та вилучили викрадені двигуни.

Пресслужба Кам’янець-Подільського РУП.