Четвер, 18 Квітня 2024 р.
5 Листопада 2010

ОБІЙШЛОСЯ БЕЗ ТРАГЕДІЇ

ДТПНапевне, хтось із родини М. народився в сорочці. Батько з двома синами 2 листопада повертався із Хмельницького додому, як раптом, під’їжджаючи до мосту, що в с.Гуменці, батько помітив, що на їхній ВАЗ прямує «Skoda». Але подітися було нікуди, бо попереду – міст і глибокий рів, тому автомобіль почав притискатися до обочини. Але «Skoda» таки врізалася в «Жигулі». У результі зіткнення син власника ВАЗу головою вибив лобове скло та отримав струс мозку, забоями обійшлися батько та інший син. Водій-винуватець ДТП навіть не помітив аварії, оскільки спав. Експертиза встановила в його крові понад 2 проміле алкоголю.

Гр.П., сівши за кермо в нетверезому стані, міг позбавити життя не одну людину, і себе в тому числі, адже ВАЗ зупинив його автівку і не дав упасти у прірву. 

Як повідомив старший лейтенант Кам’янець-Подільського взводу ДПС Андрій БАСЮК, 1 листопада, близько 19.30, у с.Смотрич, водій автомобіля «Mitsubishi», рухаючись у напрямку міста, на спуску не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і допустив з’їзд у кювет, а також наїхав на білборд. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження.