П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Січня 2010

З ДОРОГОЮ ЖАРТУВАТИ НЕ МОЖНА

Як повiдомив iнспектор Кам’янець-Подiльського взводу ДПС лейтенант мiлiцiї Андрiй БАСЮК, з початку грудня на автошляхах, якi обслуговує взвод ДПС, було скоєно 24 ДТП, 18 з них – зi значними матерiальними збитками. Було травмовано 28 людей, одна особа загинула.

Так, 21 грудня на 273 км автодороги Житомир – Чернiвцi водiй автомобiля «Rеnault», не впоравшись iз керуванням, виїхав на смугу зустрiчного руху та зiткнувся з двома автомобiлями. У результатi аварiї четверо людей отримали численнi травми.

23 грудня на 230 км цiєї ж дороги водiй автомобiля РАФ не вибрав безпечної швидкостi руху, перелетiв через кювет і врiзався в дерево. Цей «поцiлунок» чотирьом медикам, якi їхали в ньому, коштував значних травм.

24 грудня на «перевалi» водiй автомобiля MAN з напiвпричепом мчав на такiй великiй швидкостi, що навiть не помiтив, як його причiп закинуло i вiн зачепив «Mitsubishi». Через 2 км MAN влетiв у «кишеню» та зупинився. П’ятеро людей постраждали, троє з них перебувають у реанiмацiйному відділенні.

28 грудня, о 16.00, поблизу с.Довжок, сталася трагедiя. У результатi ДТП, яку скоїв водiй автомобiля «Рeugeot Еxpert», пасажир цього авто помер на мiсцi пригоди, а шестеро пасажирiв «Mercedes», з яким вiн зiткнувся, отримали тiлеснi ушкодження.

Тетяна ШУХАНОВА.