П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Липня 2011

50 ІЗ ПОЧАТКУ РОКУ

50 ІЗ ПОЧАТКУ РОКУЗ початку року в місті сталося 50 ДТП, з них 9 – із потерпілими, 11 людей травмовано, загиблих немає.

Як повідомив інспектор міського ВДАІ майор міліції Роман ГАНУШКЕВИЧ, 23 червня, близько 22.00, водій автомобіля «Opel», рухаючись вул.Чехова, допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці. Внаслідок ДТП пішоход отримав відкритий перелом правого стегна і закритий перелом лівої ключиці. 

Наступного дня, близько 11.20, сталася ще одна аварія. Водій автомобіля «Mercedes», рухаючись Хмельницьким шосе, при повороті ліворуч на вул.Смирнова не надав переваги в русі зустрічному мотоциклу «Ява». В результаті ДТП мотоцикліст отримав закритий перелом лівого плеча. За даним фактом порушено кримінальну справу, триває слідство.

28 червня, близько 22.00, водій автомобіля «Fiat», рухаючись другорядною дорогою (вул.Червоноармійська), не надав переваги в русі автомобілю ВАЗ, який прямував головним шляхом (вул.Лесі Українки). Внаслідок зіткнення транспортні засоби 

отримали численні механічні пошкодження, від удару «Fiat» перекинуло на лівий бік. Пасажирка ВАЗу отримала легкі тілесні ушкодження. 

Керівництво міськВДАІ звертається із проханням до всіх учасників дорожнього руху: будьте обережними на дорогах!