П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
5 Серпня 2011

«ТЕЩИН ЯЗИК» ЗНОВУ НАГАДАВ ПРО СЕБЕ

«ТЕЩИН ЯЗИК» ЗНОВУ НАГАДАВ ПРО СЕБЕ«ТЕЩИН ЯЗИК» ЗНОВУ НАГАДАВ ПРО СЕБЕ

«ТЕЩИН ЯЗИК» ЗНОВУ НАГАДАВ ПРО СЕБЕ«ТЕЩИН ЯЗИК» ЗНОВУ НАГАДАВ ПРО СЕБЕ

«ТЕЩИН ЯЗИК» ЗНОВУ НАГАДАВ ПРО СЕБЕ
Як повідомив старший лейтенант з ОДР Андрій БАСЮК, упродовж 4 діб на ділянці автодороги Житомир – Чернівці, між с.Міцівці та м.Дунаївці, сталося 3 ДТП, у яких травмовано 4 особи.

 Так, 30 липня неподалік Міцівців скоєно наїзд на пішохода, який під час зливи переходив дорогу поза пішохідним переходом. У складних погодний умовах і при обмеженій видимості водій його не побачив і збив, у результаті чого пішохід отримав тілесні ушкодження.

31 липня у так званій «козацькій долині» водій рейсового автобуса Чернівці – Затока допустив зіткнення з авто ГАЗ-24. На щастя, ніхто не постраждав.

3 серпня знову в «козацькій долині» водій автомобіля «Peugeot» ризикнула піти на обгін, але не зуміла зманеврувати та врізалася в молоковоз ГАЗ-53. Від сильного удару молоковоз перекинувся. Обидва автомобілі ремонту не підлягають, а водії та пасажир іномарки отримали тілесні ушкодження різного ступеня. Найбільше постраждала винуватиця аварії. Її доставлено до реанімації.

І знову про себе дав знати «тещин язик». 31 липня, близько 8.00, водій вантажівки «Volvo» з напівпричепом не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та допустив виїзд напівпричипа на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою «Mercedes». На щастя, водій останньої професійно зманеврував, але все ж обидва авто зазнали механічних ушкоджень, хоч і незначних.