П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Лютого 2012

НЕ ДОЇХАВ, БО ЗГОРІВ

Вранці 28 січня рейсовий автобус, який віз людей у напрямку Кам’янець-Подільський – с.Рогізна, до пункту призначення не дістався. ПАЗ загорівся у с.Кульчіївці та згорів майже вщент. І хоча збитки чималі, проте пасажири, на щастя, не постраждали.

Того дня, о 7.44, до чергової частини МНС зателефонували з повідомленням про те, що горить пасажирський автобус. За словами начальника міськвідділу УМНСУ в Хмельницькій області Олега СТРЕЛЬБІЦЬКОГО, пожежа поширилася на весь салон. Вогнем знищені також паспорт маршруту, трудовий договір та інші документи. Проте налякані люди встигли вибратися з машини й залишилися неушкодженими. 

Старший інспектор Кам’янець-Поділь­ського міськрайонного відділу Держтехногенбезпеки по Хмельницькій області Віктор КЛЮС запевняє, що все могло закінчитися набагато гірше. 

– Пожежа сталася внаслідок короткого замикання електропроводки. Водію та пасажирам пощастило, що автобус у момент загорання саме доїжджав до зупинки, а не рухався по небезпечній ділянці дороги, яка веде до населеного пункту Суржинці, – повідомив Віктор Миколайович. – Завдяки рішучим діям водія, який вчасно відчинив двері та випустив людей, ніхто не постраждав. Проте пожежа завдала великих майнових збитків власнику автобуса. 

У зв’язку з таким випадком, хочу звернутися до всіх водіїв, механіків, осіб, які відпо­відають за випуск рейсових автобусів на лінію, аби вони звертали більшу увагу на систему енергоживлення транспорту.