П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
7 Грудня 2012

ЯЗИК ІГНОРУЮТЬ, А ОТ ВІН НЕ МОВЧИТЬ

ЯЗИК ІГНОРУЮТЬ,  А ОТ ВІН НЕ МОВЧИТЬНа «Тещиному язиці» – ще одна смерть. А чиновники чомусь вперто це ігнорують – досі ніхто й пальцем не торкнувся до цієї ділянки дороги. Поки мовчки чекаємо коштів «з неба», слизьке покриття вбиває та калічить людей. Останнім часом у ДТП тут потрапляють водії з інших регіонів, які не зовсім обережно ставляться до смертоносної дороги, дозволяючи собі їхати зі швидкістю понад дозволених 40 км/год.

Аварія сталася 3 грудня після погіршення погодних умов. MAN, за кермом якого був житель Одеської області, їхав з боку м.Дунаївці. Інспектори ДПС ДАІ, які патрулювали на початку «Тещиного язика», побачили, що фура явно перевищує швидкість. Але махнути жезлом не наважилися, адже багатотонному автомобілю з причепом було небезпечно різко гальмувати на мокрому снігу. Тому даішники жестом показали, аби водій скинув швидкість.

Але, як повідомляє старший інспектор ДПС ДАІ Віталій КАВКАЛО, проїхавши буквально декілька метрів, MAN поблизу «Шашличного краю» виїхав на смугу зустрічного руху. Зрозуміло, що гальмування на такій дорозі йому не допомогло – і величезна вантажівка стала просто некерованою.

На жаль, саме в цей момент на зустрічній у вантажному мікроавтобусі «Mercedes-Benz» їхали ні в чому не винні люди з Тернопільської області. Фура фактично згорнула їх з дороги разом з відбійниками. У результаті водій мікроавтобуса помер на місці ДТП, а його пасажир травмувався. Живі, але з важкими тілесними ушкодженнями, до лікарні потрапили водій та пасажир МАN. Спеціалісти ДЕД, які прибули на місце ДТП, в один голос кажуть: «Потрібна додаткова смуга руху!».

Дорогі водії, поки влада нічого не робить, рятуйте себе самі: не перевищуйте швидкості на цій дорозі та будьте дуже уважними! Бо надто вже страшна статистика і ще страшніша чиновницька бездіяльність.