П'ятница, 29 Березня 2024 р.
10 Січня 2014

«ШВИДКА» ПОТРАПИЛА ДО РЕАНІМАЦІЇ

«ШВИДКА» ПОТРАПИЛА ДО РЕАНІМАЦІЇВсього декілька метрів до пункту призначення не доїхав учора автомобіль «швидкої», котрий «на усіх парах» доставляв хвору жінку до реанімації. Від сильного удару медичний УАЗик перекинувся набакир, а хвора вилетіла з авто разом із носилками.

Аварія сталася після 16.00 на перехресті вулиць Пушкінської та Огієнка. Зі слів інспектора МВ ДАІ Олександра ЩЕГЕЛЬСЬКОГО, «швидка» мчала з увімкненими проблисковими маячками, втім це не врятувало її від зіткнення із «Ford Mondeo».

– Автомобіль «103» їхав по Пушкінській з боку проспекту, а легковик – по Огієнка, – пояснює інспектор. – Швидше за все, «Ford» рухався на «зелене» світло, але він був зобов’язаний пропустити машину із спецсигналами.

Втім замість такого привілею «швидка», умовно кажучи, отримала потужного «ляпаса», від чого розвернулася на 180 градусів і злягла на лівий бік. Вже за лічені хвилини інша бригада «екстреної допомоги» відвезла потерпілих лікарів та хвору до лікарні. Водій «Ford» вцілів.

– Наш автомобіль після такого удару, мабуть, піде на запчастини, – коментує аварію головний лікар Кам’янець-Подільської станції екстреної медицини Мирослав КОЛОМИЙ. – Хвора взагалі вилетіла через задні двері. Лікар отримав забій тазових кісток і хребта, у фельдшера – струс мозку. Шофер «швидкої» розповів, що із сиренами та маячками їхав на мигаюче зелене світло й обігнав маршрутку, яка зупинилася на світлофорі. Проте на перехресті легковик його не пропустив і врізався в правий бік.

У реанімації нам повідомили, що стан молодої жінки, яку везла швидка, наразі задовільний, ознак травм після ДТП в неї немає.