Середа, 01 Травня 2024 р.
14 Березня 2014

ТРЬОМ ПЕРЕХРЕСТЯМ – ПО АВАРІЇ

Побита електроопора, трирічна дитина під колесами та три автомобілі в одній ДТП – так минув тиждень на міських дорогах, а точніше – перехрестях.

• Майже за принципом доміно сталася аварія ввечері 7 березня. На перехресті пр.Грушевського й вул.Чехова 33-річний житель Довжка на автомобілі ВАЗ-2106 заїхав у «Volkswagen Golf», а той за інерцією зіткнувся з «Fiat Doblo», котрий рухався попереду. Постраждали в ДТП двоє водіїв іномарок, мешканців міста. Їх госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

• Просто на пішохідному переході в ДТП потрапили 26-річна жінка з трирічною донькою. Зі слів інспектора МВ ДАІ Олександра ЩЕГЕЛЬСЬКОГО, 9 березня вони на зелене світло перетинали перехрестя вулиць Гагаріна й Данила Галицького. 29-річний водій автомобіля ВАЗ-21051, котрий повертав на Гагаріна, не дав пішоходам дороги. В результаті – забої в жінки і струс головного мозку й зламаний носик у дитини.

столб.jpg• Цього ж дня, близько 22.00, жертвою автопригоди стала електроопора, що розміщена неподалік від перехрестя вулиць Князів Коріатовичів і Шевченка. Причому, вона нікуди не бігла і дороги не переходила. Молодий кам’янчанин розтрощив її своїм позашляховиком «Lexus». Як кажуть інспектори ДАІ, чоловіка возили на експертизу. Він виявився тверезим і озброєним… власною версією причини ДТП. Каже, минав собаку, який перебігав дорогу. Пес, мабуть, таки вцілів, на відміну від стовпа і автомобіля.