Субота, 27 Квітня 2024 р.
11 Квітня 2014

15-РІЧНИЙ ВОДІЙ В’ЇХАВ У ТЕПЛОВОЗ

У результаті дорожньо-транспортної пригоди на залізничному переїзді, що сталася вночі 30 березня неподалік від Кам’янця-Подільського, легковий автомобіль зіткнувся з маневровим тепловозом.

З місця пригоди винуватець ДТП зник, але правоохоронці лінійного відділу міліції на станції Кам’янець-Подільський за три дні встановили, що порушником виявився неповнолітній 15-річний житель Хмельницької області.

З’ясувалося, що хлопець взяв автомобіль у дядька, аби разом із товаришем поїхати до сусіднього села. Перед залізничним переїздом він не звернув уваги на заборонний сигнал світлофора, також не помітив і тепловоза, тому рушив прямісінько під колеса локомотива. Тільки через те, що тепловоз їхав з невеликою швидкістю, транспортні засоби не зазнали значних ушкоджень, а неповнолітні залишились живими.

– Шановні громадяни, пам’ятайте: залізниця – зона підвищеної небезпеки! Дотримуйтесь правил особистої безпеки, адже сумна статистика свідчить, що в більшості нещасних випадків на залізниці ймовірність не зазнати ушкоджень і вижити вкрай мізерна, – наголосив начальник ЛВ на ст.Кам’янець-Подільський Ігор КШЕМІНСЬКИЙ.

Наразі з’ясовуються всі обставини цієї події та сума завданих збитків.

Наталія ДУМКА, помічник начальника ЛВ на ст.Хмельницький із зв’язків з громадськістю УМВСУ на Південно-Західній залізниці.