П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
29 Серпня 2014

ДТП

З ЕКСКУРСІЇ – В РЕАНІМАЦІЮ

Прогулюючись туристичним Кам’янцем, троє молодих людей із Києва та Київської області опинилися на лікарняних ліжках. 23 серпня перед Замковим мостом у гурт пішоходів на швидкості врізався мікроавтобус, котрим керував кам’янчанин.

Трагедія сталася близько 19.50 на очах у багатьох перехожих. Як розповідає інспектор МВ ДАІ Олександр ЩЕГЕЛЬСЬКИЙ, за кермом автомобіля «Citroen Jumper», котрий був припаркований неподалік, а згодом заведений з буксира, сидів 18-річний місцевий житель. Хлопець не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та переїхав людей. З’ясувалося, що шофер не є власником авто і не має водійських прав. У результаті ДТП пішоходи, зазнавши тілесних ушкоджень, були госпіталізовані до міської лікарні №1. Стан однієї потерпілої дівчини вкрай важкий. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

ОДИН «ЛЕТІВ» – П’ЯТЕРО ПОСТРАЖДАЛИ

Ще одна ДТП з тяжкими наслідками сталася 22 серпня на «Тещиному язику». На одному зі злощасних поворотів мешканець Києва не зменшив швидкості й призвів до аварії, в котрій травмувалися пасажири його автомобіля та зустрічного.

Зі слів інспектора ДПС взводу з обслуговування стаціонарного поста №2 Віталія ТАРНАВСЬКОГО, автопригода сталася ввечері поблизу с.Гуменці. 39-річний киянин, котрий був за кермом «Hyundai», їхав зі сторони Хмельницького. Чоловік не підібрав безпечної швидкості та «злетів» на зустрічну смугу, де їхала «Шкода Октавія» під керуванням 41-річного кам’янчанина. В результаті ДТП постраждали обидва водії та їхні пасажири – 25-річна киянка і двоє кам’янчан, серед яких трирічний хлопчик…