П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
31 Жовтня 2014

ЗГОРІЛО ЖИТТЯ ВОДІЯ

Вщент знищені вогнем вантажівки, понівечене тіло водія, декілька пожежних автомобі-лів – «тещин язик» знову вразив страшною картиною аварії, що трапилася вчора вранці на злощасному повороті неподалік від с.Гуменці.

ЗГОРІЛО ЖИТТЯ ВОДІЯЗі слів інспектора ДПС Віталія ТАРНАВСЬКОГО, трагедія сталася за стандартною для горезвісного зигзага схемою, на вологому від туману дорожньому покритті. Водій автомобіля MAN, котрий їхав у напрямку Кам’янця-Подільського, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з КрАЗом. Фатальний удар прийшовся на бензобак останнього, тому автомобілі фактично відразу спалахнули. Вижити пощастило лише 62-річному водію КрАЗу, який, не розгубившись, зумів вистрибнути з палаючої кабіни на узбіччя. 

– МАН загальмував, але дорога була слизькою, тому його занесло на мене. Відстань між автомобілями була метрів двадцять, – розповідає шокований водій КрАЗу. – Я їхав під гору на швидкості п’ятнадцять кілометрів, а МАН – близько сорока. Після удару полум’я моментально охопило обидві машини. Аби врятуватися, я вибив скло молотком і вистрибнув. Не встиг навіть права і документи забрати.

На жаль, в іншого водія шансів вижити не було. Наразі навіть не вдалося встановити його особу – згоріли не тільки документи та номерні знаки автомобіля, а й тіло чоловіка. Як розповів інспектор ДСНС Олег ГУЛА, експертизою встановлено, що фура перевозила технічний парафін.

Для ліквідації пожежі були задіяні не лише фахівці ДПРЧ-5, а й місцеві пожежні бригади із с.Гуменці та цемзаводу.