П'ятница, 29 Березня 2024 р.
5 Червня 2015

ПЕРЕКИНУВСЯ АВТОБУС ІЗ ДІТЬМИ

Минулого тижня учасниками аварій на кам’янецьких дорогах ставали діти.

– Ще одна прикра автопригода сталася 4 червня на трасі «Житомир – Чернівці», біля повороту на село Абрикосівка. Минувши «Тещин язик» у напрямку Дунаївців, мікроавтобус «Volkswagen» із учнями однієї зі шкіл міста потрапив у ДТП на прямій ділянці дороги.

ДТПДТП

Зі слів старшого інспектора ДПС ДАІ Сергія ШАПОВАЛА, в момент, коли бусик повертав ліворуч, до придорожньої відпочинкової зони, водій «Chevrolet», що рухався в одній із ним смузі, пішов на обгін… Після зіткнення «швидка» завезла п’ятьох дітей різного віку до травмопункту міської лікарні. На щастя, всі вони живі та з незначними травмами. Наразі триває слідство.

А один із автомобілів «екстреної», котрий мчав на цю аварію, потрапив… в аварію. Службовій машині, що з маячками та сиреною їхала на виклик, не дали дороги на перехресті вулиць Пушкінської та Огієнка (на фото). В результаті ДТП ніхто не постраждав.

– Тілесних ушкоджень 3 червня на перехресті пр.Грушевського та вул.Пушкінська зазнав 11-річний мешканець Київської області, який курсував містом із групою дітей.

Як повідомляють правоохоронці, хлопчина перетинав проїжджу частину на заборонений сигнал світлофора. Наїхав на нього 28-річний житель с.Кам’янка, який був за кермом «Dacia Logan». Дитині надали медичну допомогу без госпіталізації.