Субота, 20 Квітня 2024 р.
4 Вересня 2015

НЕ ПРОПУСКАЛИ НА ГОЛОВНІЙ, КЕРУВАЛИ В НЕТВЕРЕЗОМУ СТАНІ

– Учасником ДТП 28 серпня на автодорозі «Кам’янець-Подільський – Устя» став мотоцикл «ІЖ Планета-5».

Як повідомляє інспектор по роботі з громадськістю та ГФ райвідділу міліції Олег ГОРБАНЮК, близько 21.00 водій двоколісного, який їхав у напрямку міста, не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на «зустрічку». Там у той час курсував автомобіль ВАЗ-2107 з кам’янчанином за кермом. У результаті аварії водій мотоцикла зазнав численних переломів та ЗЧМТ, його госпіталізували до реанімації. Травмовані також пасажири «ІЖ Планета-5» та легковика.

– 3 1 серпня автопригода сталася на перехресті Хмельницького шосе та проспекту. Зі слів інспекторів ДАІ, близько 22.00 водій «Citroen» не надав переваги в русі вантажівці MAN, яка їхала по голов-ній дорозі. В результаті відбулося зіткнення. На щастя, травмованих немає.

«Перетнулися» на перехресті Хмельницького шосе та вулиці Північної

– 2 вересня два автомобілі «перетнулися» на перехресті Хмельницького шосе та вулиці Північної. Працівники автоінспекції розповідають, що водій «Daewoo», який їхав по Хмельницькому шосе, не зупинився на червоний сигнал світлофора та врізався в «Mercedes Vito». Серйозні пошкодження в ДТП отримали лише автомобілі.

– Ще одна аварія цього ж дня сталася на проспекті Грушевського. Цього разу не обійшлося без нетверезого водія. За повідомленням ДАІ, його ВАЗ-2108 «наздогнав» ззаду пасажирський мікроавтобус «Volkswagen», а той, за інерцією, заїхав у «Renault». Авто захмелілого чоловіка з місця ДТП забирали евакуатором. В аварії ніхто не постраждав, окрім автомобілів, звісно, та нервів водіїв.

У зв’язку зі збільшенням кількості автопригод на території міста і району, працівники ДАІ просять водіїв бути уважними та відповідальними на дорозі.