П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
11 Вересня 2015

ТРИ ДНІ, ШІСТЬ АВАРІЙ, ОДНЕ ЖИТТЯ

Кількістю автопригод і трагічністю їх наслідків вразив кам’янчан минулий тиждень. На дорогах міста і району за три дні сталося шість ДТП.

Троє жителів Польщі та одна кам’янчанка постраждали під час зіткнення вантажівки з мікроавтобусом 5 вересня поблизу Гуменців

– Троє жителів Польщі та одна кам’янчанка постраждали під час зіткнення вантажівки з мікроавтобусом 5 вересня поблизу Гуменців. За повідомленням прес-служ-би УМВСУ в Хмельницькій області, 41-річний чернівчанин, керуючи «Renault Magnum» з напівпричепом, не розминувся з бусом «Renault Trafic» під керуванням 45-річного поляка. При ударі водія мікроавтобуса затиснуло металевими конструкціями, тому визволяти чоловіка довелося рятувальникам чергового відділення 5 ДПРЧ. Що стало причиною аварії, з’ясовує слідство.

– Інші дві вантажівки цього ж дня стали учасниками ДТП поблизу Слобідки-Кульчієвецької. Як повідомляють інспектори ДАІ, мешканець цього села, який керував автомобілем ЗІЛ-431410, зіткнувся з вантажівкою «Iveco Trakker», за кермом якої був 58-річний кам’янчанин. Унаслідок аварії травм зазнав 51-річний пасажир ЗІЛа. Його госпіталізували до реанімації.

– Трагічно закінчився наїзд на пішохода в селі Залісся Перше. У цій аварії знову фігурує вантажівка. Зі слів старшого інспектора РВ ДАІ Вадима ГОРАША, 7 вересня під колеса ЗІЛа, який здавав назад, потрапила 71-річна мешканка села. На жаль, від отриманих травм жінка померла на місці.

– Збивали пішоходів і в місті. Як розповів старший інспектор з адмінпрактики відділення ДАІ з обслуговування міста Віталій ЧАБАН, ввечері 6 вересня на Жванецькому шосе мешканець району, який був за кермом ВАЗ-21099, скоїв наїзд на 15-річну хмельничанку. Дівчину госпіталізували до міської лікарні.

– А близько півночі цього ж дня під автівку потрапив ще один хмельничанин. За інформацією прес-служби обласної міліції, чоловік перетинав проїжджу частину на Хмельницькому шосе, і в цей час на нього наїхав «Opel Vectra» з 29-річним кам’янчанином за кермом. Травмованого пішохода госпіталізували, проте він самовільно покинув медичний заклад.     

– На цій же вулиці 7 верес-ня «перестрілися» мотоцикл «Viper 250» під керуванням 19-річно-го кам’янчанина та автомобіль ВАЗ-2109 із 35-річним місцевим мешканцем за кермом. У результаті ДТП водій мотоцикла та його 15-річна пасажирка потрапили до міської лікарні.