Субота, 20 Квітня 2024 р.
19 Лютого 2016

УТІКАЛИ, ВИПИВАЛИ, «МАЛЮВАЛИ»

Сідали нетверезими за кермо, «вимальовували» фігури на дорозі, таранили дерева і… поліцейське авто – чого тільки не робили кам’янецькі водії минулого тижня.

– У центрі міста 12 лютого правоохоронцям довелося наздоганяти «Mercedes» із захмелілими молодиками. Близько 15.00 до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік від кафе «Диканька» рухається автомобіль з іноземними номерами, за кермом якого – чоловік у стані сп’яніння. Поліцейські, котрі поїхали на виклик, намагалися зупинити авто, однак водій почав тікати.

– Екіпаж наздогнав порушника на перехресті вулиць Огієнка та Пушкінської, – коментує начальник міськвідділу поліції Володимир КАЛАШНІК. – Правоохоронці були змушені заблокувати службовим авто дорогу автомобілю «Mercedes». Водій зупинився, але не поставив автомобіль на ручні гальма. Той покотився і врізався в авто поліції. Утікача перевірили на стан сп’яніння. Результат – 2,41 проміле (допустима норма – 0,21 проміле). Наразі автомобіль перебуває на майданчику тимчасового зберігання, а на водія складено адмінпротокол.

– Іншого нетверезого водія поліцейські затримали ввечері цього ж дня в мікрорайоні Жовтневому. Зі слів правоохоронців, автомобіль марки ВАЗ-2101 «вимальовував» на дорозі вісімку. З’ясувалося, що за кермом сидів 32-річний кам’янчанин із вмістом алкоголю в крові 1,04 проміле. Молодий чоловік не заперечив, що хильнув, однак пояснив, що має поважну причину – посварився з коханою і намагався привернути до себе увагу…

– А на вул.Північна 12 лютого не розминулися два автомобілі. Близько 22.30, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, 40-річний кам’янчанин допустив зіткнення із «Ford Transit». Внаслідок цього 18-річна пасажирка «Ford» травмувалася та була госпіталізована до міської лікарні.

– О третій ночі 13 лютого не обминув дерева на польовій дорозі поблизу с.Кадиївці 26-річний місцевий житель, який керував автомобілем ВАЗ-2108. У результаті ДТП водій та двоє його пасажирів-односельчан 2000 та 1997 рр.н. зазнали травм і були госпіталізовані до міської реанімації.

За матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.