Субота, 20 Квітня 2024 р.
11 Березня 2016

НАПИВСЯ І ДО АВАРІЇ ДОКОТИВСЯ

Декілька зіткнень на дорозі відбулося минулого тижня. Найжахливіше з них сталося 8 березня з провини нетверезого водія.

НАПИВСЯ І ДО АВАРІЇ ДОКОТИВСЯ

– В аварії на вул.Червоноармійська у вівторок ввечері постраждали водій і четверо неповнолітніх пасажирів ВАЗ-2107. Автомобіль потрапив під удар «Audi A8», водій якої не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Правоохоронці встановили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Через нього люди, котрі просто опинилися не в тому місці не в той час, зазнали численних переломів і забоїв. Троє з них у важкому стані були госпіталізовані до лікарні. Що стосується п’яного водія, то за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

– Через необережність на дорозі ввечері 3 березня до лікарні потрапив 28-річний кам’янчанин, котрий керував автомобілем «Mitsubishi». Неподалік від Гуменців чоловік не врахував дорожньої обстановки та з’їхав у кювет, де врізався у дерево.

– Не розминулися двоє кам’янчан і на вул.30 років Перемоги. Аварія сталася ввечері 9 березня. 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Dacia Logan», допустив зіткнення з автомобілем «Ford Sierra» і травмував його 22-річного водія.

За матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.