П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Червня 2016

ПАЗ – У ВАЗ, «РЕНО» – У СТОВП, «ЖИГУЛІ» – НА ДАХ

Неуважність і помилки водіїв минулого тижня стали причинами декількох аварій.

Через одного водія постраждали двоє інших. Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Хмельницькій області, близько полудня 16 червня ДТП сталася в Нігині. Як повідомляють правоохоронці, 25-річний водій автобуса ПАЗ-32054 не надав переваги ВАЗ-2108, який, уникаючи зіткнення, виїхав на зустрічну й протаранив «Renault 19». Всі троє водіїв – місцеві мешканці. Внаслідок аварії струс головного мозку отримала 22-річна пасажирка «Renault». Її госпіталізували до ЦРЛ.

Інша аварія сталася при виїзді з с.Руда. 43-річна місцева мешканка, керуючи автомобілем «Renault Logan», з’їхала з дороги та врізалася в дерево. До райлікарні з травмами потрапив її 53-річний пасажир.

ДТП

У небезпечній для життя аварії опинилися й пасажири «шістки» – трирічна дитина та вагітна жінка. Вони потрапили в ДТП на розі вулиць Огієнка та Уральської 18 червня. Зі слів співробітника поліції Віталія ЧАБАНА, водій ВАЗ-2106 їхав по другорядній дорозі й не надав переваги в русі позашляховику «Chery». Відбулося зіткнення, в результаті якого «Жигулі» вилетіло на тротуар і перекинулося на дах. На диво, травм зазнав лише його водій.

Наразі правоохоронці з’ясовують причини ще однієї аварії, що трапилася вчора на проспекті біля навчального господарства ПДАТУ і в якій були задіяні три авто. Як повідомив Віталій Чабан, два автомобілі марки «Mercedes», а також «Volkswagen Caddy» їхали в одному напрямку в крайній лівій смузі руху до міста й зіштовхнулися за принципом доміно.

Струс головного мозку та рвані рани голови отримав водій «Sprinter», який рухався останнім.