П'ятница, 29 Березня 2024 р.
1 Липня 2016

АВАРІЙНИЙ ТИЖДЕНЬ

– Збив і втік. Під колесами невідомого автомобіля вночі 23 червня опинилася 19-річна кам’янчанка. Дівчина переходила дорогу поза пішохідним переходом неподалік від залізничного вокзалу. В результаті ДТП вона зазнала забою голови. Медичну допомогу постраждалій надали без госпіталізації.

– Два авто не розминулися 25 червня на перехресті проспекту й вул.Данила Галицького. Зіткнення із «Peugeot 301», яким керував 40-річний житель Кульчіївців, допустив 54-річний мешканець с.Кам’янка, який був за кермом «Mercedes Sprinter». Він отримав забій грудної клітки та забійну рану голови.

– Близько півночі цього ж дня на площі Вірменський ринок поцупили мопед «Keeway», який належить 55-річній кам’янчанці. Правоохоронцям вдалося розшукати транспорт.

– Сталася аварія й на «Тещиному язиці», неподалік від Гуменців. 28 червня 44-річний хмельничанин, керуючи автомобілем «Opel Vivaro», виїхав на зустрічну, де зіткнувся зі «Skoda Octavia», якою керував 44-річний кам’янчанин. Він отримав забій грудної клітки та був госпіталізований до міської лікарні.

За матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.