Субота, 20 Квітня 2024 р.
15 Липня 2016

ТРАГІЧНЕ ЗІТКНЕННЯ

У страшній аварії минулого тижня загинула 29-річна жінка та її однорічна дитина. Трагічне лобове зіткнення двох автомобілів сталося 10 липня на автодорозі «Житомир – Чернівці», поблизу села Стріхівці Ярмолинецького району.

– Як повідомляють у прес-службі ГУ Нацполіції в Хмельницькій області, 29-річний кам’янчанин, співробітник СБУ, разом із дружиною та двома маленькими доньками поверталися додому від батьків автомобілем «Daewoo Lanos». Несподівано на їхню смугу руху вилетів «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого сидів 37-річний житель Тернопільщини, котрий і допустив ДТП. Страшна аварія відібрала життя у дружини та молодшої доньки містянина. Сам він отримав перелом чотирьох ребер і розсічення плеча. Старша, 5-річна, дочка серйозних травм не зазнала, її госпіталізували із забоєм плеча.

Згодом водій «Mercedes» повідомив правоохоронцям, що його засліпило сонце. Обставини аварії встановлює слідство, за фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху».

 

– Того ж дня у селі Великозалісся на швидкості з’їхав у кювет і перекинувся автомобіль «Volkswagen Golf». Його 51-річний водій отримав струс головного мозку і забій коліна, а 61-річний пасажир із політравмою госпіталізований у реанімаційне відділення ЦРЛ, його стан стабільно важкий. Відкрито кримінальне провадження, водієві загрожує максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.