П'ятница, 29 Березня 2024 р.
23 Вересня 2016

ДТП НА «ТЕЩИНОМУ»

ЩО НЕ ДОЩ, ТО АВАРІЯ

Надто прогнозованими є ДТП, що трапляються на «Тещиному язику» одразу після невеличкого дощу, який робить цю дорогу просто вбивчою для водіїв.

18 вересня в цьому переконалися всі, хто там їхав – покриття стало настільки слизьким, що загальмувати на ньому було практично нереально.

У такій ситуації опинився водій вантажівки, який рухався в напрямку Кам’янця. Як розповідають правоохоронці, коли чоловік почав гальмувати, автомобіль занесло на зустрічну. Для того, щоб уникнути зіткнення з іншими авто, він вирішив з’їхати з дороги, внаслідок чого вантажівка перекинулася.

Вже не раз, коментуючи такі випадки, спеціалісти-дорожники пояснювали, що дорога не має шорсткості, а її фатальність підвищує ще й накопичення на проїжджій частині маслянистої кіптяви від вихлопів дизеля, особливо, коли авто йдуть на підйом. У таку «пастку» частіше потрапляють водії, які вперше проїжджають «Тещин». Укотре виникає запитання: невже значна кількість аварій є недостатнім аргументом для того, аби нарешті вжити необхідних заходів?..


КамАЗ ПОЧАВ ПЕРШИМ

КамАЗ ПОЧАВ ПЕРШИМ

Трапилися минулого тижня й ДТП у місті.

Три автомобілі стали учасниками аварії на вул.Огієнка 21 вересня. Після того, як КамАЗ протаранив мінівена, той у свою чергу заїхав у ЗАЗ. Усі троє водії – кам’янчани. Найбільше постраждав водій мінівена. Від удару КамАЗу він зазнав забою поперекового відділу хребта. Йому надано медичну допомогу без госпіталізації.