Середа, 24 Квітня 2024 р.
30 Вересня 2016

ЧИ БУВ ШАНС ВИЖИТИ?

У зіткненні легковика з вантажівкою поблизу Гуменців постраждали жінка з 11-річною донькою. Сильний удар перетворив автомобіль на металобрухт і відібрав життя у дитини.

ЧИ БУВ ШАНС ВИЖИТИ?

Трагічна аварія сталася 28 вересня неподалік від повороту на цемзавод, саме на тому місці, де не вперше у ДТП гинули люди, про що свідчать два хрести на узбіччі. Вранці того дня 37-річна чернівчанка із донькою їхали в напрямку Хмельницького на автомобілі «Toyota Yaris». Правоохоронці повідомляють, що жінка не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну й допустила зіткнення з вантажівкою «Mercedes», за кермом якої був 45-річний житель Кіцманського району Чернівецької області. Його ми застали на місці аварії. Шокований чоловік розповів, що під час руху побачив, як «Toyota», яка їхала навпроти, раптово розкрутилася на дорозі та вилетіла прямо на його смугу руху. Він звернув праворуч, але уникнути зіткнення не вдалося. Найбільша сила удару припала на переднє пасажирське місце, де сиділа дівчинка. З авто дитину діставали рятувальники. Фатальність цієї аварії ще й у тому, що її учасники – з одного села та знайомі між собою.

– До лікарні дитину привезли в стані клінічної смерті, – каже завідувач реанімаційного відділення міської лікарні Олег КРАСОВСЬКИЙ. – Серце «заводили» декілька разів, але, на жаль, травма виявилася несумісною з життям. Дівчинка померла того ж дня. У жінки травми теж досить серйозні. Її стан – важкий, вона перебуває в медикаментозному сні. Невідомо, чи постраждала виживе.

Як повідомляють чернівецькі видання, тато дівчинки служить в АТО, він прибув до Кам’янця по тіло доньки. А слідчо-оперативна група поліції наразі намагається встановити, що ж стало причиною цієї жахливої аварії.

– Призначено численні перевірки. Ми помітили, що з переднього лівого колеса «Toyota» зійшла шина, диск погнутий. Але чи сталося це до зіткнення, чи внаслідок нього – покаже експертиза, – коментує слідчий Євген ПІЛЯВСЬКИЙ. – На задньому лівому колесі теж дефект. Проте на тому відрізку дороги ми не знайшли ями, яка б могла так пошкодити колесо. Можливо, це сталося раніше. Все з’ясують експерти.