П'ятница, 29 Березня 2024 р.
21 Жовтня 2016

ЗА СВЯТО – ТРИ АВАРІЇ

Свято Покрови 14 жовтня не минуло без ДТП.

• Як розповів інспектор із дорожнього нагляду міськвідділу поліції Олег КОЛОМИЙ, близько 21.00 під час патрулювання поліцейські району побачили, що на перехресті вул.Зарванська та майдану Польський ринок стоїть, порушуючи правила дорожнього руху, автомобіль «Славута». Правоохоронці підійшли до водія, котрий у цей час здавав назад, не закривши дверей, якими і зачепив службову «Chevrolet Niva». Наїзд «на поліцію» обійшовся без жертв, ушкодження отримали лише автомобілі. У водія ЗАЗу медики виявили 2,7 проміле алкоголю в крові.

На винуватця поліція склала два протоколи про адмінпорушення: скоєння ДТП і керування транспортним засобом у нетверезому стані. Йому світить штраф у понад 10 тис.грн. і вилучення водійських прав на один рік.

• Того ж вечора у стовп «припаркувався» водій, який керував «Мitsubishi Outlander». ДТП сталося на перехресті вулиць Лесі Українки та Гунської.

• А вже вночі 24-річний місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, наїхав на 33-річного пішохода, котрий ішов посередині проїжджої частини. Внаслідок ДТП пішохід зазнав тілесних ушкоджень, його госпіталізували до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

Вл. інф.