П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
4 Листопада 2016

ДТП

СМЕРТЬ ПІД КОЛЕСАМИ

Трагічна аварія сталася вранці минулої п’ятниці на Нігинському шосе, 34. Під колесами автомобіля загинула 60-річна кам’янчанка. За повідомленням поліції, жінка переходила дорогу в невстановленому місці. Водій автомобіля «Volkswagen Sharan» не встиг пригальмувати – і наїхав на неї. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

У поліції за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Тут чекають на офіційні висновки експертизи, від результату яких вирішуватиметься подальша доля кам’янчанина, котрий був за кермом легковика. На думку ж очільника міськвідділу поліції Бориса СУШИЦЬКОГО, на ділянці, де трапилася аварія, має бути встановлений світлофор або «зебра». Рух там інтенсивний, а щоб перейти дорогу, не порушуючи ПДР, пішоходам доводиться долати не один метр.


ХИЛЬНУВ ЧАРКУ І ЗБИВ СТОВПА

ХИЛЬНУВ ЧАРКУ І ЗБИВ СТОВПА

ДТП, що сталася вранці 2 листопада, можна було б уникнути, якби водій «увімкнув» здоровий глузд.

Як повідомила інспектор сектору моніторингу міськвідділу поліції Руслана МАРЧУК, 19-річний юнак, який керував авто «Renault Trafic», повертаючи з вул.Пушкінська на Суворова (неподалік від НВК №13), не впорався з керуванням і повалив електроопору. На щастя, обійшлося без людських жертв. Щоправда, на декілька годин школа залишилася без світла.

У крові горе-водія виявили 3 проміле алкоголю. На порушника складено адмінпротокол за ст.130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння). Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

Вл. інф.